Spektakl charytatywny na rzecz Fundacji – Lublin

Fundacja już po raz kolejny organizuje spektakl charytatywny, z którego dochód zostanie przeznaczony na realizację jej celów statutowych. Zapraszamy 18.11.2016r. godzina 20:00 w Lublinie.

Zakulisowe spojrzenie na „Swing”

Marek i Lucyna to małżeństwo z dwudziestojednoletnim stażem. Bohaterowie dzielą dom (odziedziczony po babci) z przyjacielem, Andrzejem. Andrzej ma problemy z kobietami – nie potrafi zbudować trwałej relacji, zawalczyć o uczucie ani uczciwie rozstać się z partnerką. Marek postanawia mu pomóc w niekonwencjonalny sposób. Receptą na udany związek ma być swing. To niezawodna metoda, w dodatku odkryta przez amerykańskich naukowców (którzy nie mogą się mylić!). Marek zamierza się poświęcić i wraz z Lucyną pospieszyć na ratunek Andrzejowi, sytuacja jednak się komplikuje. Jako że do tanga trzeba dwojga, a do swingu – całych tłumów, na scenie pojawiają się jeszcze dwie bohaterki – Agnieszka  i Agata, a ich obecność wprowadzi sporo zamieszania w uporządkowaną dotąd egzystencję przyjaciół.